Plannen voor 2020-2021

ik droom van een sociaal netwerk van patchworkers. Door bepaalde regeltjes zijn onze activiteiten tijdelijk opgeschort geweest maar ik kijk vooruit.

Bijkomende vrijdagochtend mogelijkheid om cursus te volgen van 9.30 tot 12. Maandag eenmaal per maand herstart op 5 oktober 2020 en verder af te spreken om 19.30 tot 22 uur. Woensdag avond zal niet wekelijks kunne maar de eerstvolgende zijn op 30 september en 5 oktober. Dinsdagochtend atelier gaat ook opstarten en de kaartjes dames komen toch al terug samen op woensdagnamiddag. Donderdagochtend is momenteel volzet en daar werk ik met inschrijvingen om tot een maximum van 6 te blijven.

Inschrijvingen via email: dianahobbypatch@gmail.com of 0473539970 sms. Binnenkomen met masker aan graag. Eigen rolmes meebrengen indien nodig. verder kunnen er persoonlijke afspraken gemaakt worden.

Enkele van ons zijn met de blokhut bezig en ik denk een volgend project starten met een sampler: dus verscheidene blokken met verschillende technieken maar sta open voor andere zoals applicatie of sneltechnieken.