Home » Uncategorized » diamond painting

diamond painting

Geplaatst in: Uncategorized

Al een tijdje volgen wij de Disney taferelen van Vervaco –  Verachtert van Diamond Painting. Ook de Bubbly Girls zijn hier verkrijgbaar, zowel de diamond painting als knipvellen. Heb je problemen om hier te geraken laat het me dan weten, misschien kan ik je op een andere dag of uur ontvangen. Of zelfs opsturen indien nodig. Onze grootste inventaris is nog steeds patchworkstoffen. We volgen meerdere merken. Wit op zwart moderne stoffen maar ook thema stofjes, degradés en unis. K help je graag om een complementair stofje te vinden in mijn inventaris, ik ken de inventaris en presenteer het graag voor uw oordeel.

Onze openingsdagen zijn : maandag, dinsdag en woensdag. op de eerste dag van de week is het hier makkelijk parkeren omdat de bakker en de kapper gesloten zijn. In gans Zemst (waarvan Hofstade een deelgemeente is) is het gratis parkeren op de pleintjes en langs de straat. KBC bank kantoren staan leeg, verhuisd naar Mechelen, dus ook daar zijn meerdere plaatsen vrij.

Hofstade is bereikbaar met de lijn  280 en 683 vanuit Mechelen en Vilvoorde en de dorpen ertussen. Verder hebben we de trein op de spoorlijn 26 vanuit Halle die hier elk uur in Hofstade stopt richting Mechelen en omgekeerd. Alle openbaar vervoer op 200 m van de winkel.

Tot een dezer. Diana