Home » Uncategorized » geen afspraken nodig

geen afspraken nodig

Geplaatst in: Uncategorized

Wij zijn reeds sedert mei terug open en dat zonder afspraken op maandag, dinsdag en woensdag. Passen deze dagen u niet maak dan een afspraak via de telefoon 015 61 79 36. of email. Wij stockeren nog steeds patchworkstoffen, quiltgerei en 3D pakketten en knipvellen en het HobbyJournaal. Ook nog veel elastiek in voorraad voor mondkapjes te maken.

Ik woon bij de winkel dus voor mij is het geen grote verplaatsing. T is omdat ik ook andere activiteiten heb dat ik de winkel niet zo maar open hou. Daarom als je een afspraak maakt graag een beetje stiptĀ  zijn zodat ik alle andere afspraken kan invullen.

Van de overheid moeten wij bepaalde regels volgen, dus jullie ook graag. Binnen en buiten is via dezelfde deur dus daar moeten we elkaar wat ruimte geven. Ontsmettingsgel en alcoholspray zijn aanwezig voor zij die het wensen te gebruiken. De winkel is groot genoeg we kunnen gerust met meerderen aanwezig zijn zolang we afstand houden wat toch de norm is, niet?

Bezig zijn met een leuke hobby isnog steeds verrijkend voor je geest ook al is het meer alleen dan in groep tegenwoordig. Vergeet ook niet regelmatig wat te bewegen, zelfs heel veel te bewegen. Ik doe intenSati, volg de Zach Bush : hurken, zwieren en marcheren en vieren., maar ook Fabulous50’s is leuk om te doen.

Noteer ondertussen ook het feit dat de Nationale ten toonstelling in Edingen al gepland is en dat ook de provincie Vlaams Brabant al plannen maakt om terug samen te komen. Ook mijn dans-muziekgroep heeft al data geblokkeerd. Ja er komt verandering. tot weldra.