Home » Uncategorized » herstart kaartjes hobbyclub

herstart kaartjes hobbyclub

Geplaatst in: Uncategorized

Hier is alles nog steeds vlot en virusvrij dus we gaan verder binnen de nationale en de Zemstse bijkomende gemeentelijke richtlijnen.

Weet dat er in Mechelen wel wat clusters zijn en als inwoners van de buurgemeente blijven wij op onze hoede.

Dus kom je naar de winkel dan moet je een masker correct dragen. Hou de nodige afstand en vermijd vlak voor de deur te blijven staan. Schuif door naar de stoffenkant of het kaartenlokaal of de wolhoek of zelfs het atelier zodat iedereen kan binnenkomen. Na een atelier gebruik zal ik de tafels ontsmetten ingeval er toch iemand besmet speeksel achterlaat maar de virus is geen sprinkhaan en zal zo maar niet van de tafel in je neus of ogen springen. Gebruik je het toilet dan verwacht ik dat ieder die voor zichzelf ontsmet. De afwas wordt hier met zeep gedaan en daar kan de virus niet tegen.

De virus is vooral besmettelijk door besmette aerosols en de maskers zouden toch een deel van besmet speeksel opvangen. Heb je een vermoeden dat je ziek bent, wees dan zo beleefd om thuis te blijven en uit te zieken ook voor verkoudheden en griep uit respect voor anderen. Wordt je ziek kort na een bezoek aan de winkel laat het ons dan ook weten zodat we eventueel gelijktijdige bezoekers kunnen verwittigen.

Persoonlijk wil ik zo snel mogelijk terug naar een wereld met sociaal contact. We moesten afstand houden en het werd gezegd “social distancing” maar eigenlijk moest dat “fysieke afstand” zijn. Want we kunnen sociaal zijn zonder te dicht bij elkaar te komen. Wij zijn tenslotte sociale wezens.

Dus kom je naar een samenkomst, dan ken ik je gegevens en zal ik die ook gebruiken indien het nodig blijkt. Goede afspraken maken goede vrienden.

Tot woensdag namiddag: spreid jullie aankomst aub.