Home » Uncategorized » Het nieuwe jaar 2021

Het nieuwe jaar 2021

Geplaatst in: Uncategorized

Nieuwe jaar, nieuwe visie, nieuwe uitdagingen, nieuwe resoluties, alleen HobbyPatch is niet nieuw.

Voorlopig help ik met uitleg zoveel ik kan over de snijtafel. (met mondkapje) Zolang de samenkomsten niet mogen telt dat ook voor ons. Versoepelen ze de maatregels omdat alles veilig lijkt dan kunnen ook wij herstarten.
Ik overweeg om een quilt blok per blok door te geven via de PC of telkens je langskomt, als er interesse is. Velen van jullie hebben deze periode nuttig gebruikt om UFO’s af te werken. Ik ben er persoonlijk nog lang niet. K heb ook wel een quilt genaaid voor een geboorte en een voor een nicht dat gaat trouwen en dan een ander met de nieuwe stofjes, dus nieuwe voorbeelden. Ook enkele regenboog blokjes van Kristy Lea in op ondergrond genaaid.

Mijn moeder ondertussen 101, stelt het wel. Boodschappen doen en kleine karweitjes houden mij bezig. Ik ga dagelijks naar haar ook de eerste drie dagen van de week, s morgens of op de middag of nadat de winkel sluit. Soms zelfs meermaals per dag.  Dus kies om tijdig te komen niet tegen sluitingsuur aub. Lukt dat niet dan kan je wel een afspraak regelen op een van mijn sluitingsdagen, gewoon tijdig contact nemen en dan op et afgesproken uur komen.

Ben je van verder weg 015 617936 is de telefoon van de winkel en dan kunnen we telefonisch overleggen. Een email naar dianahobbypatch@gmail.com kan ook.