Home » Uncategorized » hitte en zomertijden

hitte en zomertijden

Geplaatst in: Uncategorized

De eerste drie dagen van de week doe ik de winkel open van 9.30 tot 12 en van 13.30 tot 17.30. Donderdagochtend zijn we voorzichtig begonnen met ons atelier. Verspreid over verschillende tafels en met masker. Aangenaam persoonlijk elkaar te zien en ons patchwork verder af te werken. Allicht kunnen we in september ook de anderen laten samenkomen. De kinderspecial van Quiltmania is geleverd en ook nieuwe stofjes.

Hobbyjournaals zijn binnengekomen en verscheidene andere boeken en pakketten voor kaarten zijn blijven leveren. Hopelijk hebben jullie uw eigen stock wat kunnen verminderen.

K heb ook de patronen van Quietplay gevolgd, regenboogkleuren op papier gestikt. Persoonlijk heb ik enkele quilts en veel maskers afgewerkt in de voorbije maanden. oa het alphabet van Southwind Designs. Dit is die techniek van gevouwen driehoeken die dan worden omgelegd om een geboden lijn te vormen.

K heb de voorbije maanden en zal voorlopig nog steeds voor mijn moeder zorgen. Willen jullie echter op een ander moment de winkel bezoeken kan dat afgesproken worden. Onze Murga fanfare heeft natuurlijk geen optredens in ’t verschiet, maar ik blijf actief dankzij intenSati. Heb trouwens mijn certificaat bekomen op 28 juni en plan deze leuke activiteit ook met jullie te kunnen delen. K probeer mijn routine in ’t Nederlands te brengen.

Tot weldra Diana