Home » Uncategorized » Lockdown en dan toch niet

Lockdown en dan toch niet

Geplaatst in: Uncategorized

Eventjes dacht ik dat ook onze winkel zou moeten sluiten, maar wij zijn dan toch bij de uitzonderingen. Praktisch blijf ik open op de drie eerste dagen van de week als altijd. De andere dagen ben ik met de familie bezig en met mijn eigen naai projecten. Ik ga ervan uit dat jullie gezond en wel naar de winkel komen en elkaar de nodige ruimte geven om te kijken en te kiezen. Onze leveranciers steunen ons en alles wordt tamelijk vlug geleverd. er zijn natuurlijk enkele uitzonderingen.

Cursussen zijn er voorlopig niet en ook het atelier is alleen toegankelijk voor mij en mijn projecten (en dat zijn er toch wat). is er nu iemand die een quilt wil dubbelen dan kan er eventueel wel een afspraak gemaakt worden om de grote tafels te gebruiken maar dan moet ik het wel tijdig weten dat ik wat plaats kan maken.

Kerststoffen zijn er en ook de knipvellen van kerst zowel als de pakketjes zijn geleverd. Gelieve gebruik te maken van de ontsmettingsproducten als u er nood aan hebt, u weet best of u net de handen gewassen hebt of niet.

Weet dat ik ervan overtuigd ben dat de tijd voor handwerk : positief is voor de geestelijke gezondheid, het maken van iets, het zich verdiepen in een handwerkje is een echt Zenmoment en kan zelfs meerdere uren onafgebroken worden beoefend.

Anderszijds is het toch heel belangrijk dat uw lichaam beweegt en niet zomaar de armen. Bewegen en dat buiten in de natuur is het beste om je Covid resistent te maken. Dus kom naar Hofstade en combineer het met een wandeling door het Domein of kom met de fiets (hier zijn meerdere fietsroutes in de buurt) en gedurende de week stopt er elk uur een trein in Hofstade komende van Vilvoorde en komende van Mechelen (lijn 26). Tot een dezer.