Home » Uncategorized » na Corona lockdown

na Corona lockdown

Geplaatst in: Uncategorized

Wel maandag 4 mei was het hier een toeloop van je welste. T is nog druk maar doenbaar. Er is een lading elastiek onderweg, dus nog even geduld maar er komt wel heel wat binnen tegen volgende week. Je kan ook t shirt versnijden, rekbare hemdjes, parakoord, fantasielintjes ed. k heb ook bij een fabrikant besteld in Frankrijk dus we zijn in blijde verwachting.

Aangepaste openingsuren: Maandag, dinsdag en woensdag gewoon. Maar ook donderdagochtend en vrijdagochtend is de winkel open. Sms naar 0473539970 indien gij toch ergens een ander moment verkiest maar heb nu terug regelmatig virtuele vergaderingen en mijn moeder, de eeuwelinge, heeft ook nood aan aandacht en ik heb nood aan natuur en lucht en moet dus zelf naar buiten. DUS probeer toch maar te komen tijdens de standaard uren. Als je de winkel binnenkomt kies dan een kant waar er niemand staat om afstand te houden, kijk gerust eens rond maar blijf niet pal voor de deur staan aub. Stoffen zijn er nog meer dan genoeg.

Tot weldra met masker om jullie van mijn speeksel te vrijwaren. Ik wil ook jullie wel zien met een creatie, zo houden we de virus zoveel mogelijk uit de winkel.