Home » Uncategorized » Nieuwe PC, nieuw email adres en zomerse uren

Nieuwe PC, nieuw email adres en zomerse uren

Geplaatst in: Uncategorized

Mijn vorige Pc was verouderd en kon bepaald taken niet meer aan, dus vraag ik jullie even geduld tot ik de in en uits van deze nieuwe elektronica leer. Daarom vraag ik ook om als contact adres dianahobbypatch@gmail.com te gebruiken.

De zomerdagen neemt iedereen mee naar buiten en sedert ik dans bij de straatmuzikanten van de Murga Agrum ben ik vaak ook op zaterdag op stap. Daarom is de kans dat jullie voor een gesloten deur staat op zaterdag heel groot. We beginnen reeds in mei. Gelieve hier rekening mee te houden en me vooraf te contacteren. Ik ben dan ook niet bereikbaar per telefoon en mijn zonen zijn niet echt betrokken bij het bedienen van klanten in de winkel. Er kan altijd wel afgesproken worden voor een bezoek na de standaard winkeluren. Aarzel niet mij te contacteren op 0473539970 voor een persoonlijke bediening.

Gewoontegetrouw doen wij ook mee aan de Zemstse Kunstenaarsroute op het laatste weekeinde van augustus in het Ontmoetingscentrum en we zijn ook ingeschreven voor de Nationale tentoonstelling in Edingen ’t eerste weekeinde van oktober.

De schabben van HobbyPatch zitten geladen vol met 3D knipvellen en katoenen stoffen. Alhoewel ik betrokken ben bij de plaatselijke politiek stop ik niet met de bediening van de winkel en de passie voor patchwork houd mij nog steeds bezig. Cursussen gaan door en de kans om te leren patchen onder mijn begeleiding is er nog steeds. Graag bedien ik jullie bij het kiezen van stofjes of tussenvulling.