Home » Uncategorized » ontwaken uit het “C” tijdperk

ontwaken uit het “C” tijdperk

Geplaatst in: Uncategorized

Dag iedereen,

Voorlopig blijf ik gewoon verder doen op de drie eerste dagen van de week winkel houden, en de andere dagen eventueel op afspraak. Wel op voorhand eens bellen want ik ben nog steeds de mantelzorger van mijn moeder en tussendoor herbeginnen onze straatdansers her en der op te treden. Yeah.

ben je toevallig aan de deur op een dag dat ik gesloten ben, bel dan aan en kan ik en ben ik thuis dan kom ik wel opendoen. Maar de bel klinkt alleen beneden in de winkel en het buro. Dus in de tuin hoor ik het niet. we hebben nieuwe collecties binnengekregen oa van Makower met 6 maanden vertraging. leuke katjes….

Cursussen: voor de avond groep hebben we besloten, na samenspraak met de regulieren, te wachten tot het einde van de zomervakantie. op donderdag morgen ga ik beginnen op 17 juni maar dan twee wekelijks en met inschrijvingen. Is het te druk dan doen we er de namiddag of de vrijdagmorgen erbij.

Ik heb een CO2 meter aangeschaft om de luchtkwaliteit in t oog te houden. Voor de kaartjes ga ik even moeten praten met de reguliere mensen en dan beslissen wat we doen.

groetjes en verzorg je gezondheid door je immuniteit te versterken: dus beweeg, eet vezels en veel vitaminen en ja die vind je vooral in groenten.