Home » Uncategorized » opening op 4 mei : maandag

opening op 4 mei : maandag

Geplaatst in: Uncategorized

Alles wijst erop dat we maandag as mogen herstarten met winkel houden. K heb nauwelijks een rust periode gehad want we hadden heel vroeg speeksel beschermlapjes naaisters. Gevolg elastiek uitverkocht, biaisband sterk verminderd en bij besteld. Nu zegt de veiligheidsraad tegen 4 mei zou iedereen een masker moeten dragen en stoffenwinkels mogen dan ook open?????

Vanavond 28/04, in terzake zei ??? was de mondmaskers gewoon mee met de witte was om jouw eigen speeksel eruit te wassen. De kans dat je er een “lading virussen” in hebt is klein. De doorsnee belg loopt  niet tussen “coronaslachtoffers”; In een ziekenhuis is dat anders.

graag goed oplettend winkelen, ik ga het aantal bezoekers per moment op 3 houden. Winkel is groot genoeg. Wil je voor of na standaard openingsuren toch binnenkomen maak dan een afspraak, liefst per sms 0473539970. K wordt zot van messengers en fb en emails via verscheidene routes. K heb nog twee openstaande bestellingen van elastiek die veel belovend zijn. k ga dus wel beperken dat niet de ene 12 pakjes heeft en de andere niks.

Zelf zal ik een masker dragen, je ziet dan mijn glimlach niet, maar mijn ogen zullen wel blinken.

Weet dat de vrouwen dan toch het sterkere geslacht zijn.

GRTS tot weldra.