Home » Uncategorized » soldes korting op jouw keuze

soldes korting op jouw keuze

Geplaatst in: Uncategorized

Vaak als je gaat winkelen in de soldeperiode is juist hetgeen je graag zou hebben niet in promotie. Ik verander dit voor u. Koop je voor €20.00 of meer dan geef ik je een korting op je eindsom van 10 %. Er zijn ook wat stoffen naast de deur voor €5.00 ; €7.00 en €10.00 per meter. daar kan je dus ook eens in neuzen. En ja er zijn ook al nieuwe stoffen geleverd. oa een met pootjes op een beige ondergrond daar verwacht ik goeie reactie op want velen onder u hebben het voor beestjes, honden of katten en de stof is een neutrale bruinachtig print. Makkelijk te combineren met reeds bestaande stoffen.

K heb ook de quilt die in naaide vorig jaar met geappliqueerde bloemen klaargelegd om te showen en dat patroon mag je zeker hebben (in ’t Engels). Heb ook een patroon van een huisje. Met al die tijd die we thuis doorbrachten is een huisje toch een leuk idee. Je kan het op papier naaien of gewoon. Ik heb de mijne afgewerkt met kleine seizoen gekleurde hoekjes.

Nu ben ik begonnen met de dégradées eens te verwerken.

Tot weldra. Masker op en opletten dat je niet aan of voor de deur de weg verspert want we moeten hier binnen en buiten langs dezelfde deur.