Home » Uncategorized » STOFFEN, STOFFEN EN NOG EENS STOFJES

STOFFEN, STOFFEN EN NOG EENS STOFJES

Geplaatst in: Uncategorized

De voorbije dagen meerdere leveringen binnengekregen. Kleine bloemen en scribbles, effen, kerststofjes en heel speciaal Star Wars assortiment. Ik geef korting op het leegmaken van een plank: gelijk welke hoeveelheid je koopt. bij ’t laatste stukje krijg je 20 % op het hele stuk.

Door allerlei omstandigheden kan ik op zaterdag niet altijd de winkel openhouden dus bij twijfel bel. De maand december sluit ik alleen op de 9de december alle andere zaterdagen ben ik hier om jullie te bedienen.

Wij zijn nu ook lid van Joyn klantenkaart. Presenteer de kaart zeker en vast bij uw aankoop. Of start er eentje. deze kaart is ook geldig in vele andere winkels.

Wij hebben ook nog steeds een groot assortiment knipvellen of push out. Het Hobbyjournaal, de HobbyDols en Dots. kom echt eens snuffelen.

Amazona krijtverf heeft 4 nieuwe kleuren was en ik heb al hun kleuren in verf in voorraad. ik leg het je graag uit hoe je een kastje kan schilderen zonder te strippen of af te schuren.