Home » Uncategorized » vakantie specials

vakantie specials

Geplaatst in: Uncategorized

Patchwork boeken min 20%

Vanaf heden zijn alle boeken momenteel in voorraad in promotie met een afslag vanĀ  20 % van de gemarkeerde prijs. k heb heel veel boeken van Martingale of That patchwork place en ook van C & T. Je mag ook altijd bellen voor een bepaalde titel, k heb al enkele keren lijstjes gemaakt maar die blijven nooit up to date.

Dus heb je een titel of onderwerp mag je altijd de vraag stellen.

KERST in JULI

al enkele nieuwe stoffen binnen en wil je een kerstquiltje maken is dit het moment met een extra korting. Dubbele punten op de klantenkaart van Joyn.

De Tervuursesteenweg tussen Steenokkerzeel en Hofstade is open in beide richtingen, oef dat is fijn. En doordat er geen school is is parkeren op de Kerkhoflei en voor de deur ook makkelijker. Kom af en plan ook een bezoekje aan het blosodomein. Je kan parkeren aan de sporthal ter hoogte van de spoorbaan en daar het domein langs de koele boskant binnenwandelen. Helemaal niet zo druk als de hoofdingang en gratis parkeren.

Mijn groep Murga Agrum treedt deze zomer op in Heist : Bergfeesten, in Rotselaar: Molenfeesten en in Aarschot met de Reuzen. Je kan ook meer info vinden op hun pagina.

Tot een dezer en geniet van de langere zomerdagen.