Paperpiecing allemaal over naaien. boek is er nog slechts ter inzage of voor de les.
winkel assortiment groene stoffen
winkel assortiment groene stoffen.

 

Onze winkel bestaat uit twee ruimtes. De eerste met patchworkstoffen, draad allerlei, naalden en naai benodigdheden. Voor quiltgerei en sjablonen ben je ook goed bij ons. De tweede kamer is vol met knipvellen, het HobbyJournaal, Hobbyzine en allerlei boekjes, stickers en meer. kijk rustig rond en snuffel wat tussen al die mooie spullen.

OPENINGSUREN:
Maandag, dinsdag en woensdag 9.30 tot 12 en van 13.30 tot 17.30 uur. Vrijdag en Zondag gesloten. Zaterdag zelden, want ik ben nu lid van een dansgroep die vaak op zaterdag optreedt en daar wil ik wel graag bijzijn. Donderdag is de winkel gesloten omdat ik persoonlijk les geef van 9.30 tot 12 en van 13.30 tot 16 uur.  Inschrijven verplicht.

Parking parallel op de baan of  op de Kerkhoflei, gratis. Ook met het openbaar vervoer vanuit Mechelen of Vilvoorde, en aansluitend dus lijn 280 en 683 of de trein lijn 26 bereikbaar.

Nog meer inventaris:
VOLUMEVLIES allerlei diktes en breedtes, fiberfill, katoen, bamboo en Wol/polyester op 240 breed op rol of verpakt.

Ook groot assortiment naalden en breinaalden.

Ook ritsen, vilt, Vlieseline, elastiek, zesdraad, voering, kruissteekpakketten, biaisband, kussenvulling, knopen, naaimachinenaalden.

Kortweg alles om te naaien en om zelf iets te herstellen dus Prym artikelen. Maar we hebben ook hobbyartikelen ongelooflijk hoe ruim het assortiment is.

Boeken vooral patchwork: Martingale of That Patchwork Place, C&T, Nederlandse en Franstalige boeken, zoals PatronenPost en Heleen Pinkster.

Tot één dezer.

Diana 0473539970

 

IMG_9486
smok, hier uitgevoerd op de ruitjes van de stof. Kussens gemaakt voor mijn kleinzoon.

 

 

IMG_2062
Onze tombola quilt gewonnen door Mia, alle vierkantjes gemaakt door de cursisten.