Home » Uncategorized » Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar

Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar

Geplaatst in: Uncategorized

Omdat we korte donkere dagen hebben, verlicht ik de winkel met allerlei lampjes. Ook mijn trappenhal heeft een lichtsnoer langs de balustrade, zo is het hele huis gezellig om door te lopen zelfs na 17 uur. Persoonlijk vind ik de witte kerstboom met rode decoraties in de winkel heel lichtgevend tegenover de grote zware boom die aan de deur staat.

Mijn familie komt op bezoek hier op 26 december en die week sluit ik dan tot en met het Nieuwe Jaar. Hebben jullie toch iets onverwacht nodig, kunnen jullie wel even bellen. Vanaf 2 januari 2017 houden wij de gewone openingsuren aan.

Voor deze feesten wens ik iedereen gezelligheid. Vriendelijkheid en beleefdheid kosten niets en die kan iedereen onbeperkt gebruiken. Ik wens iedereen veel moed om zich in te zetten voor zijn eigen gezondheid: weet dat de familiale aanleg een kleine invloed heeft. Levensstijl, voeding en levenswijze heeft een veel grotere inpakt op je algemene gezondheid.

Vrede begint bij mij. Vriendelijke groetjes, Diana