Home » Uncategorized » ZATERDAG CURSUS: nog plaats

ZATERDAG CURSUS: nog plaats

Geplaatst in: Uncategorized

Doordat ik de vrijdag vrijaf neem en veel tijd besteed aan dringende zaken kan ik de zaterdag morgen les geven. Momenteel is dat tweewekelijks.

Wil je van 0 beginnen of heropstarten, wil je een cado maken, een familiestuk, een techniek leren. kom maar af en bespreek het met mij dan kan je er nog bij.

Patchwork of Quiltvirus is zeer aanstekelijk. De technieken om lapjes aan elkaar de naaien is dan ook zeer gevarieerd en om te zeggen eindeloos. Je kan ze ook nog eens op elkaar zetten en zowel op de hand als met het machine.

Persoonlijk ben ik stukken aan t afwerken om ten toon te stellen op de Kunstenaarsroute die doorgaat op 2 en 3 juli in het Ontmoetingscentrum in Hofstade : gratis toegankelijk. We gaan je daar ook de kans geven iets klein zelf in elkaar te steken dus kom maar langs of kom gewoon met jouw handwerk en demonstreer aan de bezoekers je kunde.

Achter de schermen werkt Christel om een webwinkel op te starten, we hopen deze in t najaar te kunnen promoten momenteel kan ik jullie wel t een en t ander opsturen indien dat nodig is. Ook op Bol.com vind je ons onder Diana’s Patchworkwinkel.

Groetjes