Home » Uncategorized » zomer in Hofstade

zomer in Hofstade

Geplaatst in: Uncategorized

Wij hebben geen vakantie gepland. Wel zullen we vanaf 23 juli tot begin september geen atelier bezoeken zullen hebben. Winkel blijft toegankelijk en open op maandag, dinsdag en woensdag. De cursussen op donderdag hervatten we begin september. Op zaterdag is de winkel niet open door allerlei andere activiteiten en verplichtingen. Ik ben wel beschikbaar voor persoonlijke bezoeken na afspraak per telefoon of email. dianahobbypatch@gmail.com.

Het laatste weekeinde van augustus op zaterdag 25 augustus en zondag 26 augustus hangen de speciale herdenking quiltjes in het Ontmoetingscentrum in Hofstade, op de Zemstsesteenweg, samen met enkele van mijn nieuwere quilts. Kom je langs dan kan je wat patchen met ons. Doorgaans krijgen wij wel vragen van bezoekers wat patchwork eigenlijk is. Je mag en kan ook jouw stukken meebrengen om aan ons te tonen en erover te vertellen.

Een van onze kaartmaaksters zal er zijn om haar creaties te verkopen. Verder is er een cursiste die zowel patchwork als andere textielwerken toont en verkoopt.

De eerste dinsdag van september heeft Ingrid de intentie haar jaarplan te tonen en hopen wij op een show en tell moment te houden in het atelier. Op woensdag zullen de dames allicht terug samen komen om creatief bezig te zijn een ganse namiddag.

De eerste week van oktober ben ik nogmaals in Edingen op de Nationale Tentoonstelling van de Belgische Quiltersvereniging met een klein assortiment uit de winkel. Gedurende die beurs is de winkel gesloten van 1 tot en met 8 oktober.

Reeds enkele jaren hou ik er een facebookpagina op na en een groep HobbyPatchers. ook in mijn persoonlijke naam vind je Diana HobbyPatch. Wil je echter graag een nieuwsbrief ontvangen dan kan je me dat melden via Dianahobbypatch@gmail.com. Ook op Instagram vind je ons. Mijn blog onderhou ik niet regelmatig, alhoewel ik de intentie heb.