Home » Uncategorized » zwart wit/ wit zwart #elastiek

zwart wit/ wit zwart #elastiek

Geplaatst in: Uncategorized

All lives matter: cops too.

Sorry ik heb het niet met al dat geweld en vandalisme en dat noemt men dan het recht van betogen.

MAAR ik ben rekbaar en flexibel net zoals de elastiek. Geen stijve hark…. Ik heb terug de koord elastiek binnen van 1.5 mm in ’t zwart en in ’t wit: eerst was die niet goed omdat die maskers op 95° moesten afgekookt worden, dat ik al aan de kaak stelde bij de “Inspecteur” op Radio 2 begin mei. Ik heb begrepen dat zeep de virus vernietigd. Dus een degelijke wasbeurt is toch met detergent, niet? en werkt ook bij 40° de meeste Vlieseline tussenstoffen worden gewassen op 30°.

Er is een Chinees spreekwoord dat zegt: “de sterkste bomen buigen”. Laat ons allemaal toch een beetje flexibel zijn en werken aan onze eigen gezondheid om stabiel in ’t leven te staan. Lichamelijke lenigheid is daarbij een belangrijke.

Ik kijk er naar uit om jullie te bedienen, te helpen met stofjes kiezen, een techniek uit te leggen of de laatste Diamond Painting te showen en 3D knip- en uitdrukvellen te mogen verkopen.

Tot weldra in de winkel allicht met masker. Ge kent mij, ik naaide er in alle kleuren en verscheidene modellen. K show graag.